StartPage

See English Version!

10 år med slektshistorie på verdensveven

www.winnem.com på nett fra september 1997

I september 2007 kan vi notere oss for vårt første decennium på nett. Slektshistorie har vi drevet med lengre, men med nettet kom en helt ny kontaktflate. Det har båret frukter. Her har du en kort oversikt over hva som har skjedd disse ti årene, både på nettet og på papirtrykk. Jubileet feirer vi med helt nytt design og menysystem.

Foto: Fra venstre Chaika, Steinar og Carsten på Lutvann 8. sept. 2007

Til høyre: Sommeren 1998 inviterte Angelika familien til slektstreff i Danmark. Til anledningen ble det laget en CD av nettstedet som det forelå da - med spesiell fokus på Berg- og Selsbakslektene som møttes på Fyn. Det første av de fire bildene nedenfor viser forsiden på nettsiden i 1998.

Ill. over og under: Utseende og søkemenyer har endret seg gjennom årene - men allerede i 1998 kom bokomslaget fra John S. C. Abbot's "History of Russia" (Dodd, Mead, and Company, New York 1882) inn i manipulert form: R'en ble beholdt i "History of the Ravn, Burchard and Winnem families" og "History of the Ravn, Berg, Selsbak and Winnem families" for hhv. Steinar og Carsten. Med det lille skillet mellom startsidene www.winnem.com og siec.winnem.com dukket også forsidebildet av Asbjørg Berg (f. Selsbak) som barn på Carstens side for noen år siden. Og slik har det vært en stund.

Til venstre: Åpnere og lysere sidedesign fra høsten 2007 - og vi samler oss om felles portal igjen: Nå er det bare www.winnem.com som gjelder. Men: Mange artikler fra Carstens hånd i Norsk Slektshistorisk Tidsskrift og andre steder viser til http://siec.winnem.com. Lenken omadresseres automatisk for dem som måtte bruke den.

 

     


Siste endring: 05-Jan-2008
Kontakt Webmaster dersom du finner feil eller mangler